КУРВИ, МОНСТРУМИ И ГАДОВИ, ТРИ ВО ЕДНО ШПАРТААТ НИЗ БИТОЛА СО ДРВЕН КРСТ!!!

0
12732

Оваа била наставничка во основно во Битола, ќе пробаме да и го дознаеме името и презимето и школото каде работи, чисто да се знае…

Ова подолу пак е сликано во Прилеп, можно е да го шетаат истиот крст, можно е да има направено копии за цела земја.. Ова само на ВМРО ДПМНЕ може да им текне, тоа се такви невидени монструми!!!

15417034_10209436406281560_1052087554_n

Инаку во меѓувреме дознавме дека госпожата се вика Жанета Петровска, еве ја на слика со Антонио Милишоски, прва од лево:

15326211_1435478586482326_832462344244004931_o15494033_10206016660295437_209702407_n

На овој линк е нејзиниот фб профил. Сопруга била на директорот на училиштето Тодор Ангелески, Стевче Петровски, а и самата била учител во училиштето во Логоварди.

Значи носат крстови навечер за да учат деца преку ден и да платат плати од буџетот. Милина, ајде уште малце па ќе падне режимот и ваквите изроди ќе добијат заслужена казна за вакви дивјачки испади кои не прилегаат на учители кои треба да учат и воспитуваат деца!!!