КУНОВСКИ ДЕТОНИРА НУКЛЕАРКА КАЈ ВАСКО ЕФТОВ : СПОРЕД МОИ НЕПОТВРДЕНИ СОЗНАНИЈА ДУХОВЕН ТАТКО НА АПАСИЕВ Е СИНИША АЛЕКСОВСКИ КОЈ МУ Е КРЕАТОР НА ПОЛИТИКАТА ЗА 2019-ТА И 2020-ТА

0
841

Креатор на политиката на Левица за 2019-та и 2020-та година и духовен татко на лидерот на Димитар Апасиев е Синиша Алексовски, екс вработен во кабинетот на Ѓорѓе Иванов па од тогаш тие двајца не се во добри односи така што можеме да кажеме дека изгубено е далјинското кое од Шутка не фаќа така што Апасиев после тоа сам си ја тера агендата и се бори на политичката сцена без помош на Синиша.

Владимир Куноски во емисијата ,,Во центар”.