КУНОВСКИ ГО ОТЕПА АПАСИЕВ : АКТУЕЛНИОТ ЛИДЕР НА ,,ЛЕВИЦА” ДИМИТАР АПАСИЕВ ВО ХОТЕЛ КОНТИНЕНТАЛ ИМАШЕ НЕРВЕН ИСПАД, НА ПРЕКУ 50 ЛУЃЕ ОД ПРИСУТНИТЕ ИМ ГО НУДЕШЕ ПАТЛАКОТ ЗА ДЕГУСТАЦИЈА

0
1733

На еден од трите нервни испади сегашниот лидер на Левица, Димитар Апасиев во хотел Континентал во 2016-та го нудеше својот полов орган на повеќе од 50 присутни за дегустација.

Владимир Куновски во емисијата на Васко Ефтов ,,Во центар”.