Кумот на акцијата ДЕТОНАТОР уапсен на истиот ден како и осудените од ДЕТОНАТОР!!!

0
1068

Горан Груевски, кум на акцијата ДЕТОНАТОР е уапсен денес, на ист ден кога пред точно 4 години беа уапсени невините од ДЕТОНАТОР! Господ е голем!!!

Многу мајки плачеа, многу сестри полнеа болници, многу ќерки и синови растеа сами ама додје денот кога светлина влезе во нашите души!

Ни останаа само уште Горде, Никола и Саше, ќе ве видиме и вас во ќелиите на Шутка, сигурно!

Клетвите наши истурени низ солзи ве стигнаа, доаѓа време кога насмевка ќе ги шири нашите уморни лица, а вашите злобно насмеани фаци ќе станат уморни и тмурни!

Ве поздравуваат семејствата на невино осудените од ДЕТОНАТОР!!!

Со почит,

Семејствата на осудените од ДЕТОНАТОР