КУМАНОВАЦ НА Д’Н : МИНИСТЕРОТ ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ ОЛИВЕР СПАСОВСКИ ДОНИРАШЕ КОНВАЛЕСЦЕНТНА ПЛАЗМА

0
504
Дарувањето крвна плазма во овие моменти е од круцијална важност за да го победиме заеднички Ковид-19.
Ги охрабрувам сите коишто закрепнале од Ковид-19 да донираат конвалесцентна плазма, да ја зголемиме шансата за успешен исход за секој којшто се бори против коронавирусот.
Дарувај крвна плазма, СПАСИ ЖИВОТ!
Фејсбук статус на министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски.