КУЗЕСКА : ВМРО-ДПМНЕ Е ПРЕД ВЛАДА ЗА ДА СИ ЈА ОДБРАНИ БЕЛАТА ПАЛАТА ОД КОНФИСКУВАЊЕ ЗАЕДНО СО ВАЗНАТА ОД 180.000 ЕВРА КАДЕ ЦВЕЌИЊАТА МЕНУААТ, НО ВОДАТА ИМ Е ИСТА, ТОА СЕ ИСТИТЕ ЛУЃЕ НА РЕЖИМОТ

0
970
Еве зошто ДПМНЕ е пред Влада. Си ја брани Белата Палата и вазната од 180 000 евра во која цвеќиња менуваат, но водата им е иста, трула, тоа се истите луѓе!

Граѓаните знаат!

Фејсбук статус на портпаролката на СДСМ, Богданка Кузеска.