КРУША ПОД КРУША ПАЃА – ЗЛАТЕВ: МАЈКА МИ БЕШЕ ЧЛЕН НА ЛДП АМА СЕ ОТКАЖА ОТКАКО НЕ ЈА ВРАБОТИЈА?!

0
594

За време на интервјуто со лидерката на ЛДП, Зајкова, водителот на радио Лидер, Љупче Златев откри семејна пикантерија:

  • Мајка ми беше членка на ЛДП ама се разочара откако не доби партиско вработување. Не, се шегувам, хахаха…