КРУШАТА ПОД КРУША ПАЃА: Ќерката на режисерот Љубиша Георгиевски е отидена за сите пари – Курвински сакате да дојдете на власт со помош на црни магии?!?!

0
2065
Глејте го ова лудило, извадок од колумна на Мери Георгиевска за порталот Инфомакс на онаа лудата плавуша:025-620x412
Ви помина рокот Заев-Југенд камперисти од пред Влада. Маските ви паѓаат една по една, ви се ронат од лицата. Ви се љуштат. Под нив анемични души, омразен Бог, замразени колеги, неверништво, сатанизам…
 
Курвински сакате да дојдете на власт. Со помош на црни магии, предводени од фанатичен, умоболен канибалист? Вие сте флертувачи со слободата. И неа не ја сакате автентично. Бидејќи автентичноста е соодветна за чесните луѓе.
Му објавивте војна на македонскиот народ. Вчера и објавивте војна на Европа. Утре ќе им објавите војна на Путин и Обама. Задутре на Светот ќе му објавите војна. А позадутре на Вселената. Вие сте расколот на Македонија.
Мери Георгиевска, Infomax, 11.06.15.