Кристина Арнаудова: За ќебапи крадење следува затвор, за држава крадење следува споменик

0
737

Едно време коментирав, ама толку глупости и трагедии секој ден ни приредуваат господата што мислат дека земјава им е приватна фирма, шо веже не можам да пристигнам ни да ги чујам а не пак да ги искоментирам сите нивни идиотштини. Не сте вие срамота. Вие сте некоја нова дефиниција за дно. Дно. Битно у државава за ќебапи крадење следува затвор. За држава крадење следува споменик.

Ми се повраќа и од вас и од вашите криминали и од тоа што ни ги земавте најубавите години од животот, шо ни ги избркавте пријателите кој каде по парче леб…и од оние кои маѓепсани од кешот се прават дека ништо не гледаат и ве правдаат….нема доволно лош збор за да ве наречам сите вас.

Кристина Арнаудова – Фејсбук статус