ПО ОБЈАВАТА НА ,,ФОКУС” ЗА КРАЖБА НА ЛЕКОВИ И ПРОДАЖБА НА ЦРНИОТ ПАЗАР, КРИМ ТЕХНИКА НА МВР И ОЈО ЈА ТРЕСАТ КЛИНИКАТА ЗА ОНКОЛОГИЈА

0
442

Полицијата и обвинителството ја тресат Клиниката за онкологија во моментов. Според очевидци има многу полиција, а се одземаат компјутери, документација и друго.

Претресите следат по скандалите со крадење на скапи лекови кои наместо да им се дадат на пациентите, се крадеа и препродаваа на црниот пазар.