Кривична пријава за поранешниот директор на ЈКП „Комуналец“, Златко Ристески

0
1160

Заради злоупотреба на службената положба и овластување, денес до Основното јавно обвинителство и Полициска станица од општа надлежност – Прилеп, поднесена е пријава против екс директорот на ЈКП „Комуналец“, Златко Ристески.