Крива Паланка протестира! 09.05.2016г

0
468

Продолжуваме да чекориме храбро и гордо низ улиците на Крива Паланка. За во понеделник, 09.05.2016г најавуваме најмасовен до сега граѓански протест кој ке биде збогатен со повеќе содржини.

Затоа, не пропуштајте, бидете дел од овој настан преку кој гласно ќе ја испратиме пораката: НЕМА ПРАВДА, НЕМА МИР!

Собирно место:
Пред пицерија Елит (Ромски дол) во 18:00 часот