КРЕНАР ЛОГА : ОВА Е ЕДНА ОД НАЈГОЛЕМИТЕ ТРАГЕДИИ ВО НАШАТА ДРЖАВА

0
359

Министерот за правда Кренар Лога на својот Фејсбук профил изрази сочуство до семејствата на Вања како и на Панче Жежовски.

„Искрено и најдлабоко сочуство до семејствата на 14-годишната Вања Ѓорчевска и Панче Жежовски. Ова е една од најголемите трагедии во нашата држава затоа што безмилосно се одземени два живота. Одговорност и максимални казни за сторителите“, напиша тој.