КРВАВА ВЕЧЕР ВО ЈУТА СО 8 ЖРТВИ ВО САД – ЛУДАК СИ ГИ ЗАСТРЕЛАЛ ТЕШТАТА, СОПРУГАТА, НЕГОВИТЕ ПЕТ ДЕЦА И НА КРАЈОТ СЕБЕСИ ПОРАДИ РАЗВОД!

0
680

42 годишен маж ја убил својата седумчлена фамилија вклучително и него заедно со неговата сопруга, тешта и неговите пет деца откако се развел од неговата сопруга и тоа тешко го поднел.

Според информациите на властите во Јута се работи за 42 годишниот Мајкл Хајт.

Судските извори тврдат дека сега убиената 40 годишна Тауша Хајт поднела барање за развод од нејзиниот сопруг, сега убиениот Мајкл Хајт на 21 декември ланската година а потоа бракот завршил со спогодбена постапка на 27 декември 2022 година.

Убиените пет деца биле на возраст од 4 до 17 години вклучувајќи и три девојчиња и две момчиња додека тештата била 78 годишната Теута Хајт, според властите во Јута.