КРАЛОТ ЏОРЏ ТВРДИ ДЕКА БИЛ 20 ГОДИНИ ПРЕД СИТЕ И ПРЕДВИДУВА ,,ОБЕДИНЕТО МАКЕДОНСКО КРАЛСТВО”, ЈАНКО МУ СЕ СМЕЕ И БАРА ОД НЕГО ДА МУ КАЖЕЛ КОИ БРОЈКИ ЌЕ ПАДНАТ НА ЛОТО ЗА ДА СЕ ОПАРЕЛ

0
448

Кралот Џорџ Атанасовски, газдата на ТВ Сонце тврди дека бил 20 години пред сите и предвидува „Обединето македонско кралство“, Јанко му се смее, бара да му каже кои бројки ќе паднеле на лото, за да се опарел 😀