КРАЛОТ НА ЛАЖНИТЕ ВЕСТИ, МОМИРОВСКИ: ЗОШТО СИТЕЛ И КАНАЛ 5 МОЛЧАТ ЗА НАПАДОТ КОН АЛФА И ТЕЛМА?!

0
1394

– Зошто Сител и Канал 5 молчат за нападот кон Алфа и Телма, мислат дека ќе извлечат некаква корист од ова, не, и на нив ќе им дојде редот порано или подоцна!
Кралот на лажните вести како што на Мактел го нарекуваме уредникот на Алфа ТВ, Горан Момировски начека 5 минути да глуми големо новинарско перо иако е обичен куртон кој бранеше режом и мафија и уште ги брани и сака да ги врати на власт.