КРАЛОТ НА ЛАЖНИТЕ ВЕСТИ, ГОНДЕ ГИ НАПОЛНИЛ ГАЌИТЕ: ИСПЛАШЕН СУМ, МИ СЕ ЗАПРЕТУВА КАЗНА ЗАТВОР ОД 15 ГОДИНИ!

0
1902

– Исплашен сум, ич не е ова убаво чувство, ми се запретува казна затвор од 15 години, а мене не ми се иде во затвор, имам иднина пред себе…

Кралот на лажните вести, Горан Момировски, ударна медиска тупаница на ВМРО ДПМНЕ, ние го викаме Бивис од дуото Бивис и Батхед од емисијата Заспи Ако Можеш на Алфа ТВ, очиглендо ги наполнил гаќите по две години дивеење на Алфа, ширење лаги, манипулации, говор на омраза, објава на државни тајни итн итн…

Пред неколку месеци во емисијата ЗАСПИ АКО МОЖЕШ на АЛфа ТВ објавија документи од агенција за разузнавање, објавија имиња на агенти вработени во АР итн итн, мислеа дека никој ништо не им може, но пред 1 месец им е поднесена кривина пријава и сега се повикани во ОЈО.