КО О ЧЕМУ, КУРВА О ПОШТЕЊУ: НАЈГОЛЕМОТО КУРТОНЧЕ ГРУЈОВО, ВАСЕ ХЕФТАЛИЦА СЕ ЖАЛИ НА ФБ ДЕКА САМО ОН БИЛ ПОШТЕН У ДРЖАВАВА, СИТЕ ДРУГИ БИЛЕ КУРВИ

0
2303

СДСМ-овците гласале за СДСМ затоа што биле на власт и сакале да се опарат, исто и дел од ВМРО-ДПМНЕ гласале за СДСМ затоа што сакале да се опарат, само кутар Васе црнчи за идеали и за принципи 😀 Путе ли му мамино куртонско курвинско!