КОЈ НЕ ТЕРОРИЗИРА СО ДОЈАВИ ЗА БОМБИ СО МЕСЕЦИ? – ЗАР НИ НАТО НЕ МОЖЕ ДА ГИ НАЈДЕ?

0
326

Со месеци некој ја тероризира Македонија но и целиот Балкан.

Дојави за бомби има и во Србија, Хрватска, Босна, Црна Гора – а никој не знае кој стои зад овие очигледно организирани хибридни напади.

Иако досега се работеше за лажни дојави, народот стравува да не биде како во прикаската „волк волк“.