КОЈ МОЖЕШЕ ОВА ДА ГО ПОВЕРУВА: По крахот на ВМРО-вската пропаганда, порталот на Трендо стана новото медиско упориште на Ќосињата!

0
902

Тајната кај Трендо е што отровот го дозира, по малку, го меша со хумор со мачиња и кутриња, со урбано зезање и здраво логично резонирање и фаќање сеир, и оп, ќе пушти малце отровче, па потоа прави пауза, и оп пак отровче, и така неговите читатели не осеќаат дека на долг рок се труени со  Ќосева пропаганда, се што зборува Миленко, Бачев, Бурекот, Томиќ, Влахов – Мицов го збори и он, ама дозирано, неосетно, на рати, на лажиче…

Својот 10 годишен молк за време на Груевизмот, Трендо го правдаше со изговорот дека мак политиката е за сељаци и торлаци.

Сега кога неговиот омилен режим падна од власт, изненада, мак политиката стана ин и тренди за Трендо?!?!?! Сега секој ден има од 3 до 10 коментари за мак политика?!?!

Трендо, што се деси бе брат?! Што така смени мислење по 10 годишен сон?!