КОЈ МОЖЕШЕ ОВА ДА ГО ОЧЕКУВА: ТРЕНДО И ОФФ НЕТ САМИТЕ ДОЈДОА НА ДНОТО – ОТВОРЕНО ЗАСТАНАА НА СТРАНАТА НА ОНИЕ КОИ УПАДНАА И ОРГАНИЗИРАА УПАД ВО СОБРАНИЕ ПО ШТО СЕ ПРОЛИ КРВ И ЗА МАЛКУ ЌЕ ПУКНЕШЕ ГРАЃАНСКА ВОЈНА!!!

0
2150

Трендо обично стои на страна и во завиена форма го помагаше режимот и ја хејташе поранешната опозиција, но вака отворено да застанеш во одбрана на копилињата кои за малце ќе направеа граѓанска војна и кои учествуваа во линч на пратеници во собрание, ова е нешто неверојатно!!!

Линк до сторијата на ОФФ НЕТ овде. По години и години ставање стории на дното во кои има кич и невкус и глупи тези и теории, ОФФ НЕТ самите себе се ставија на дното!!!

Да браниш гадови кои за да спасат мафијаши и режим предизвикаа кланица у собрание, е тоа и за Трендо е ТУ МАЧ!