Која е убавата македонка за која светот допрва ќе разбере?

0
2300

Олгица Стојмировиќ е дефинитивно најсекси дамата за која светото допрва ќе зборува.Иако многу малку се знае за неа, сепак дознавме дека по потекло е кумановка со италијански корени.Олгица ретко може да ја видите во Скопје,само понекогаш кога се појавува на ВИП настани.Убавата кумановка не може ,а да не ја забележите. Нејзиниот стил на облекување,скапата брендирана гардроба и црното порше ја прават суперсекси .Некој велат дека многу потсетува на српската ѕвезда Ана Николиќ и често ја мешаат со неа. Убавицата од милион долари ,како што дознава Либертас,следниот месец ќе ја отвори првата клиника за естетика во Скопје. Светот допрва ќе дознае за девојката која ќе ги измени македонките ,ама на светски начин.

olgica3-434x540 olgica2-405x540 olgica1-540x540 olgica-540x540

 

Извор : Либертас