КОЈА ЕПСКА ПЕРВЕРЗИЈА: Трите деца на Ванковска избегаа на запад а нејзините внуци нема да може да ја најдат Македонија на мапата а таа не учи нас како да ги едуцираме нашите деца да бидат големи патриоти!

0
1359

Колку е перфидна и забегана оваа жена!

Овие денови сече вени на социјални мрежи како тоа во лектирите за деца имало Северна Македонија, официјалното име на земјата во која живеат.

Па не учи сите нас како да сме ги едуцирале нашите деца да биделе големи МАКЕДОНЦИ!

А нејзините три деца избегаа на запад и нејзините внуци веројатно нема да може Македонија да ја најдат на мапата на светот и нема да знаат да ЗУЦНАТ македонски?!?!?!

КОЛКУ Е БРЕ ОВАА ЖЕНА РАСИПАНА И ПЕРФИДНА?!?!?! ШТО Е НЕЈЗИНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ЗЕМЈАВА, СИТЕ ДА ИЗБЕГАМЕ КАКО ЌЕРКИТЕ НЕЈЗИНИ И СИТЕ ДА СТАПИМЕ ВО БРАК СО АМЕРИКАНЦИ И ТАКА ЛИ ЌЕ ЈА ЧУВАМЕ НАЦИЈАТА И ДРЖАВАТА, ОД ЧИКАГО И ТОРОНТО?!?!