КОЈА БЕДА Е ЧОВЕКОВ, НЕ ЗНАЕ КАЈ ТЕРА : Филипче Петровски го моли Груевски да му ја поддржал кандидатурата за прецедник?!

0
825

„Кандидатот за претседател од „Македонија – Блокира„ на Конвенцијата на ВМРО-ДПМНЕ, Филип Петровски преку својот Фејсбук профил побара од екс премиерот Никола Груевски да застане зад неговата кадидатура.