КОЧО АНЃУШЕВ: Еве Грујо, не се гледавме со странските амбасадори само за да се сликаме, и донесовме на Македонија 70 милиона евра грант од ЕУ, а договоривме и стотици милиони евра ефтини кредитни линии од Светска Банка, ЕБОР…

0
3660

Груевци украдоа стотици милиони евра пари од буџетот и ја промашија трасата, владата на СДСМ донесе грант од 70 милиона евра, ИМА РАЗЛИКА!!!