Коце Трајановски дозволил во 2009 да биде пуштена обиколницата иако знаел дека го поплавува Стајковци

0
1476

Градоначалникот на Скопје Коце Трајановски дозволил да биде пуштена во употреба Скопската обиколница во 2009 иако знаел дека го поплавува Стајковци.

stajk

Втората вест покажува дека Скопската обиколница била пуштена во употреба пред да биде решен проблемот со каналите кои ќе спречат поплавување на куќите во Стајковци.

Извор: Слободна.мк