КОЦЕ КАБАНА: НА ПЕТРЕ МУ ОСТАВИВ 20 ГОТОВИ ПРОЕКТИ ТОЈ НЕМА АБЕР ДА ГИ РЕАЛИЗИРА, ЈАС НЕ ГИ РЕАЛИЗИРАВ ЗАТОА ШТО МАЛЦЕ МИ БЕА 8 ГОДИНИ, ТРЕБАШЕ ДА СУМ 40 ГОДИНИ НА ВЛАСТ КАКО ТИТО!

0
375

– На Петре му оставив 20 готови проекти, некои тој почна да ги работи некои нема абер!

Коце Трајановски на Куртон Алфа. Новинарот да не беше куртон ќе го прашаше што тој работел 8 години, или само спремал готови проекти некој после него да ги реализира?!?!

Нормално куртон новинарот не го праша за Дрисла што ја даде на Италијанците за џабе па го загадуваа Скопје, не го праша за тоа што купи дизел автобуси кои трошат 50 литра на сто километра па го загадија градот, не го праша што лупнаа 1 милијарда евра во Скопје 2014-та а не го направија метрото, мостовите на Вардар, тунелите кои ги најавуваат 10 години итн итн…

Како тоа Скопје немал скала за гасење пожар над 4-ти спрат, како во Скопје имало вработени 40 шофери, како не се решаваа една декада проблемот со кучињата а сега имаме ЈП Лајка каде се решава тој проблем, како Луна Паркот не го правеше една декада, Универзална Сала му ја оставија на Петре да ја прави итн итн…