КОСТОВСКИ: ОСВЕН ЈА ШТО ГИ ИЗГУБИВ МОИТЕ ПАРИ, ВО БАНКАТА ЗАГЛАВИЈА ГОЛЕМИ ПАРИ И МОИ БЛИСКИ РОДНИНИ, КУМОВИ, КУМАШИНИ, ПРИЈАТЕЛИ

0
268

– Освен што јас ги изгубив моите пари, во банката заглавија милиони и многу мои блиски, кумашини, кумови, роднини, пријатели, значи ем што себе се осиромашив, ги одрав и сите мои блиски, затоа многу ми е криво што ова се случи, затоа и толку се трудев да ја спасам банката, но Народна Банка не ми помогна, не ми дозволи…

Трифун Костовски на ТВ 24.