КОСТАДИН АЦЕВСКИ : ЛИДЕР НА СДСМ МОЖЕ ДА БИДЕ САМО НЕКОЈ ШТО БИЛ ЗАЕДНО СО ЧЛЕНСТВОТО КОГА БИЛО НАЈТЕШКО

0
275

Лидер на СДСМ може да биде само некој што бил заедно со членството кога било најтешко, некој со кого сме ги газеле заедно улиците, некој со кого сме ги делеле пендраците, ударите на режимот, шаторите…

Лидер на СДСМ може да биде само некој што ги познава членовите, што диши заедно со нив, што знае каде се Општинските…

Лидер на СДСМ може да биде само некој што има храброст да ги поведе хероите кои никогаш не калкулираат и секогаш се во првите редови!!!

И имаме ние и те како такви личности.

Жива е партијата!!!
Фејсбук статус на поранешен директор на ,,Македонија Пат”, Костадин Ацески.