Костадинов: Социјалeн работник во Центарот за дневен престој за децата со посебни потреби, активист на ВМРO ДПМНЕ, барал сексуални услуги за завршување услуга

0
445
Тој рече дека вработен во Министерството за земјоделство бил фатен со бележени пари примени како мито, а го спомна и скандалот со социјален работник во Струмица, инаку активист на ВМРО-ДПМНЕ кој барал сексуални услуги за завршување услуга.

– ВМРО-ДПМНЕ ја тресат скандали, а тоа се вработениот во Министерството за земјоделство кој беше фатен со бележени пари примени како мито, како и скандалот со социјалниот работник во Центарот за дневен престој за децата со посебни потреби, кој барал сексуални услуги за завршување услуга. Тоа се само дел од причините поради кои тие бегаат од избори – рече Костадинов.