КОСТАДИНОВ : ОПШТИНА СТРУМИЦА ПРЕКУ ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА ЛЕР НАБАВИ НОВО СПЕЦИЈАЛИЗИРАНО ВОЗИЛО ЗА СОБИРАЊЕ СМЕТ КОЕ ДЕНЕС МУ ГО ПРЕДАДОВМЕ НА ЈКПД ,,КОМУНАЛЕЦ”, ВОЗИЛОТО Е ВО ВРЕДНОСТ ОД 6.500.000 ДЕНАРИ

0
515
Работата го краси човекот, а сработеното Струмица.

Еден од нашите приоритети е чиста Општина и континуирано работиме на тоа.

Општина Струмица преку Одделението за ЛЕР набави ново специјализирано возило за собирање смет кое денеска му го предадовме на ЈПКД „Комуналец“ и заедно се радувавме на подновениот возен парк кој ќе придонесе и за поголема чистота.

Вредноста на возилото е 6.500.000 денари, а набавено е од Бирото за регионален развој.

Од срце за Струмица ❤️
Фејсбук статус на градоначалникот на Општина Струмица, Костадин Костадинов.