КОСТАДИНОВ : НЕКА НИ Е ЧЕСТИТ 20 МАЈ ДЕНОТ НА ПОЖАРНИКАРИТЕ

0
126

🚒Денеска ја имав честа лично да им го честитам Денот на пожарникарството на нашите пожарникари и да им се заблагодарам за нивната професионалност, храброст и пожртвуваност во извршувањето на работните задачи.🤝

Почитувани пожарникари,

Јас како градоначалник и општина Струмица на Вашата пожртвуваност ќе ви возвраќаме со максимална поддршка во зголемувањето на капацитетот на Противпожарната единица за да можете навремено и ефикасно да одговорите на сите предизвици, иако посакувам да ги имате што помалку.

🧯Вие сте чувари на нашите животи и имоти. Ви благодарам за се што направивте и правите и за нас и за нашата Струмица.❤️

Фејсбук статус на градоначалникот на Општина Струмица, Костадин Костадинов.