КОСТАДИНОВ ГО РЕШИ ПРОБЛЕМОТ СО ДИВИТЕ ПРОДАВАЧИ ВО СТРУМИЦА НА КВАНТАШКИ ПАЗАР

0
656
Нема диви продавачи и на кванташки пазар решени се!
Со силни заложби на сите чинители на локалниот совет за превенција, резултатот е видлив.

Ред и дисциплина за силна Струмица.

Продолжуваме посветено.
Фејсбук статус на градоначалникот на Општина Струмица, Костадин Костадинов.