КОСТАДИНОВ ВО ПОСЕТА НА РЕКОНСТРУИРАНОТО УЧИЛИШТЕ ВО БАНИЦА

0
145

Со реконструкцијата на училиштето во Баница уште еднаш ги потврдуваме нашите заложби дека за нас зборот е збор и ако нешто сме ветиле на територијата на општина Струмица, дали станува збор за урбаниот дел или населените места, ние тоа го реализираме.

Затоа, благодарам на поддршката којашто ни ја давате, ваше е да не мотивирате, а наше да работиме во ваш интерес.