КОСТАДИНОВ : ВМРО-ДПМНЕ НЕМА КАДРИ ЗА РАКОВОДНИ ПОЗИЦИИ ВО ОПШТИНА СТРУМИЦА

0
394

ВМРО ДПМНЕ нема кадри за раководни позиции во општина Струмица.

Откако ме прашаа дали ќе има промена на раководните позиции, им предложив, дајте сега 5 ваши луѓе и ќе ги поставам на раководни места. Понудата ја одбија, немале луѓе.

Го имам најдобриот тим во државата и заедно продолжуваме со работа до крајот на мојот мандат.

Вредно и транспарентно, за моите струмичани и нашата Струмица!