КОСТАДИНОВ БИЕ БИТКА СО АРОГАНТНИОТ ВМРОВЕЦ АПАСИЕВ: Денес, после барањето од колегата Димче Апасиев да му се извинам, сакам да му препорачам малку да излезе на воздух и да се прошета

0
1552

П.С.Димче нема да биде лошо да почнеш да доаѓаш на работа во Парламент, за што всушност земаш плата.