КОСТАДИНОВСКА : НЕКА СЕ ПОГЛЕДНАТ ЧЛЕНОВИТЕ И СИМПАТИЗЕРИТЕ НА СДСМ ВО ОГЛЕДАЛО ЗА ОВОЈ ИЗБОРЕН ПОРАЗ ОД 18 ПРАТЕНИЦИ!

0
876
  • „Јас најпрво би сакала да порачам на сите храбри преку тастатурата, да се огледаат прво малку и на себе.

    Да видат дали овој изборен резултат кој што ние го имавме е резултат на само тие 18 пратеници кои што сме внатре или еден заеднички резултат на сите членови и симпатизери на Социјадемократскиот сојуз и нивното однесување во изминатите 7 години“.

    Бисера Костадиновска за ТВ 24 вести.