КОСАНА МАЗНЕВА : КОГА НЕ ДОАЃАШ ТРИ ДЕНА НА РАБОТА, БРАТ ТИ СИ АУТ!

0
877
  • Три дена не дошол на работа, два дена не дошол на работа постапка се поведува, се поведува дисциплинска постапка согласно законот за јавни службеници, ако не ги изршува работните задачи, се фомира комисија која констатира а директорот само постапува и ништо друго. Вториот случај е кога три дена нема да ти дојде ма работа, според закон брат ти си аут.

Директорката на Комунална Хигиена на Градот Скопје, Косана Мазнева – Николиќ во ,,Инфомакс”.