КОСАНА МАЗНЕВА : ГО ЗАМОЛУВАМ МИЦКОСКИ СО ВМРО-ДПМНЕ ДА СИ ГО ПЛАТИ ДОЛГОТ ОД 680.000 ДЕНАРИ ВО КОМУНАЛНА ХИГИЕНА

0
1305
  • Христијан Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ би го замолила само да си го плати долгот од 628.000 денари којшто ги должат на Комунална Хигиена.

    Ниедна политичка партија не должи толку многу колку што должат ВМРО-ДПМНЕ.

Директорката на Комунална Хигиена на Градот Скопје, Косана Мазнева – Николиќ во ,,Инфомакс”.