КОРОНАТА СЕЕ СМРТ ВО ЗЕМЈАВА: ДВАЈЦА НОВИ ПОЧИНАТИ, ОД КОИ ЕДНИОТ НА САМО 31 ГОДИНА, 16 НОВИ ЗАРАЗЕНИ ВКУПНО СЕГА СЕ 257!

0
218

Двајца нови починати од Корона вирусот од кои едниот на само 31 годишна возраст, објави Венко Филипче. Нови 16 заразени, вкупно сега се 257 заразени.

Директорката на Охридска Болница ќе биде разрешена, за останатите лекари ќе се испитува одговорноста, случај отвори и ОЈО за кривична одговорност!