КОРИТАРОВ: ОВА ШТО ГО ПРАВИ НАШАТА ВЛАДА ЌЕ РОДИ НОВА ОМРАЗА ВО МАКЕДОНИЈА КОН БУГАРИЈА, ОМРАЗА КОЈА ЌЕ ТРАЕ ВЕЧНО

0
484

– Има еден феномен во историјата, тоа е кога некој народ ќе биде доведен до амбис и уценет и присилен, тогаш кај тој народ се јавува отпор и омраза кон таа сила надворешна, така сега во Македонија сега ќе се роди омраза према Бугарија која ќе трае вечно!

Новинарот од Бугарија, Ѓорѓи Коритаров за тв Алфа.