КОРИСТЕЛЕ СЕКСУАЛНИ УСЛУГИ ОД МАЛОЛЕТНИЧКА – ПЕТМИНА УАПСЕНИ ЗА ТРГОВИЈА СО ДЕТЕ

0
1077

М.К.(20) со употреба на физичка сила и закани, како и со психолошко насилство, ја принудувал малолетничката на вршење полови дејствија и давање сексуални услуги за паричен надоместок од 1.000 до 2.000 денари, информира МВР.