КОНДОВСКИ : БИТОЛА ВЕЧЕРВА Е МАКЕДОНСКИ И СВЕТСКИ ФЕСТИВАЛСКИ ЦЕНТАР! ЗАТОА ГОРД СУМ ШТО СУМ БИТОЛЧАНЕЦ!

0
371

Битола вечерва е македонски и светски фестивалски центар! Затоа горд сум што сум битолчанец!

Фестивалот Браќа Манаки долги години ја одржува Битола високо на светската мапа на филмот!
Вечерва Битола го слави филмот!
Посебно е чувството да се биде дел од тој бренд.
Бренд кој не обврзува уште поенергично да ја продолжиме филмската приказна која тргнувајќи од Битола се шири низ цел свет!