КОМИЧЕН ,,ТОП ЛИСТА НАДРЕАЛИСТА” МОМЕНТ ОД ПРЕСОТ НА ВУЧИЌ: ДИГАМЕ РАЦЕ ОД КОСОВО АМА ИМА И ДОБРА ВЕСТ, НАЈДОВМЕ НАЈГОЛЕМО НАОЃАЛИШТЕ НА ЗЛАТО ВО ЕВРОПА

0
414
  • Дигаме раце од Косово ама има и добра вест,најдовме најголемо наоѓалиште на злато во Европа.

    Претседателот на Србија, Александар Вучиќ во својот говор пред српската нација.