КОМИЧЕН НАСТАП НА РЕКА НА ДЕБАТАТА НА АЛСАТ М: СКОКАШЕ ВО ОДБРАНА НА СИЉАНОВСКА ПОСЛЕ СЕКОЈ НАПАД КОН НЕА ОД ПЕНДАРОВСКИ

0
964

После секој напад од Стево кон Сиљановска, Река се уфрлаше со жесток напад кон Пендаровски.

Очигледно дека денешното пиење кафе на Сиљановска со Река вродило со плод, склучен е некаков сојуз меѓу двата штаба што е политичко самоубиство за БЕСА и Алијанса!

Коалицираат со жената која се гордее дека била жесток противник на Рамковниот договор, Територијалната поделба, Двојазичноста и договорот од Преспа.