КОМИЧЕН ГАФ НА МИЦКОВСКИ : ДОМА СЕДИМЕ СО ЏЕМПЕРИ И ШАЛОВИ, НЕ ПУШТАМЕ ГРЕАЛИЦИ, ШТЕДИМЕ СТРУЈА, НЕ МИ СТИГА ПЛАТАТА ЗА СМЕТКИ И ХРАНА

0
1696
  • Јас живеам од професорска плата и не ми стига платата па седиме дома во топла облека и не пуштаме грелици, тешко време е за сите па и за моето семејство.

Мицковски кој пред да стане лидер на ВМРО ДПМНЕ ги продаде своите удели во хидроцентрали, човек кој носи часовници од 10 000 евра и патики од 1000 евра и оди на одори во ексклузивни вили во Црна Гора се жали дека немал пари за струја плати и дома седел во џемпери и папучи, каков блефер каков манипулант се гледа дека политика учел од Груевски он па лажеше дека вози Пунто и живее во стан на мајка му.