КОМЕНТАР НА ЗАЕВ НА ПРЕСОТ НА МИЦКОВСКИ: Вистинските лидери одлучуваат кога другите се кријат. Најважните одлуки се секогаш тешки. Токму тие носат реални промени и подобро утре

0
613

Вистинските лидери одлучуваат кога другите се кријат. Најважните одлуки се секогаш тешки. Токму тие носат реални промени и подобро утре. Од твитер профилот на премиерот Зоран Заев.