КОМЕДИЈА НА ТЕЛМА: Новинарот до режимскиот куртон Пандов – Ако сте против аболицијата што барате пред СДСМ зошто не одите пред вилата на Иванов на Водно?!

0
844

Новинарот на Телма го растури куртонот Пандов со незгодни прашања.

“Зошто не протестирате пред Иванов ако сте против аболицијата зошто протестирате пред СДСМ, зошто не се буните за амнестијата и на Груевски туку само на Заев, зошто не сакате судот да докаже кој е виновен, дали ДПМНЕ ви дава помош затоа што на вашите митинзи одекнува ВМРО ВМРО?” – распали младиот новинар на Телма а Пандов почна да дтка и да се буни и да шета како пијан по ќерамиди, притоа тресна и неколку гафови како на пример тоа дека членовите на СДСМ ги сметал за свои браќа ама не можеле да дојдат на власт без избори што е небулоза жива затоа што се виде кој крадел на избори и кој беше аболициран, потоа кажа дека СЈО имале подршка од целата нација но работеле лошо и не разбирале дека се работи за човечки судбини и дека министрите од ДПМНЕ биле луѓе и имале фамилии?!?! 😀 lol

Зарем сите политички затвореници не се луѓе и немаат фамилии?!?!

Видеото може да го погледнете ОВДЕ