КОМЕДИЈА НА ТЕЛМА: НА ОЛИВЕРА ТРАЈКОВСКА И Е ЧУДНО ШТО ХИРУРЗИ ДЕЖУРАЛЕ 13 ДЕНА ВО МЕСЕЦОТ! ОЛИВЕРА МИСЛИ ОВА Е ТВ НОВИНАРСТВО ПА ЕДНА ЕМИСИЈА ОД 1 СААТ НЕДЕЛНО?!

0
12936

Оливера Трајковска од ,,Вин Вин” се зачуди како можело хирурзи да дежураат по 13 дена во месецот!

Сигурно мисли дека сите како неа работат ТВ новинарство од по еден саат неделно!