КОМЕДИЈА НА КАНАЛ 77: Геро 10 минути плукаше по СЈО дека со години ја кршеле презумцијата на невиност, а потоа 10 минути ја судеше Катица Јанева на радио, кажуваше колку затвор треба да лежи за случајот РЕКЕТ!

0
1274

Цели 10 минути Геровски во емисијата Стадион на радио Канал 77 плукаше по СЈО дека без никакви докази масакрирале јавни личности со што ја крешеле презумцијата на невиност.

Но потоа, прашан за Катица и колку е вмешана, тој јавно на радио кажувше колку затвор треба да лежи иако нема никакви докази за нејзина инволвираност во случајот РЕКЕТ.